14. Ağu, 2015

HAYATA BAKIŞINIZI DEĞİŞTİRMEYE HOŞGELDİNİZ !

HAYATA BAKIŞINIZI DEĞİŞTİRMEYE HOŞGELDİNİZ !

Kişisel gelişim konularına mutlaka hayatınızda yer verin, okuyun, eğitilin, uygulayın ve uygulatıcısı olun. Çok yönlülük sizi daima kazandıracaktır. Kalın bir defteriniz olsun, tarih tarih öğrendikçe özel ve iş hayatınızda nelerin değiştiğini yazın. İlk çalışmanız o andaki özgeçmişiniz, sonraki çalışmanız ise yaşlandığınızda okumak isteyeceğiniz biyografiniz olsun. Aradaki fark sizin yaşam boyu HEDEFleriniz olacaktır. Hemen o gün hedefiniz için çalışmaya bir saatinizi ayırın. Bunu SİSTEMLİ, SÜREKLİ ve HER YERDE yapın. Okumak için boş kalmayı beklemeyin. Çorbanızı karıştırırken, düz, tehlikesiz bir yolda yürürken, metrobüste yolculuk esnasında, durakta beklerken, mutlaka uyumadan 10 dk. önce, mutlaka sabah uyandığınızda 10 dk., kahvaltınızı yalnız ediyorsanız ya da öğle tatilinizde mutlaka öncelikli olarak kendinizi ve çevrenizi geliştirici el altı kitapları okuyun. Çevrenize bilgi aktarabileceğiniz küçük notlar alın.

O ANDAKİ DURUMUNUZ İÇİN ŞÜKREDİN, HEDEF BELİRLEYİN, ÇALIŞIN, BAŞARIN, MÜMKÜNSE HAYATINIZI YENİDEN VE DAHA İYİ İNŞA EDİN.

KAZANDIĞINIZI, SIRRINIZI, KİŞİSEL BİLGİ, HASTALIK VE ZAYIF NOKTALARINIZI KİMSEYLE PAYLAŞMAYIN. KİMSENİN ÖZELİNİ, SIRRINI BAŞKALARI İLE PAYLAŞMAYIN. AÇIKGÖZLÜ OLMAK YERİNE HAK EDEN OLMAYI TERCİH EDİN. 

Herhangi bir durumda, VAZGEÇmenin de en son seçenek olduğunu unutmayın!