22. Ağu, 2015

UYARI

UYARI

Merhaba,

Aşağıda belirttiğim adresler dışında hiçbir site, facebook vs. hesaplar ile ilgim bulunMAmaktadır.

Facebook'da fikiruzmanı diye sorguladığınızda "Kisisel Gelisim" adresine de yönlendiren benim hesabımdır.  Ayrıca,  "ş" harfleri "s" olarak noktasız yazılmıştır. 

Facebook hesabım Fikir uzmanı şeklinde ve küçük "u" harfi ile yazılmıştır.

Ana sayfam www.fikiruzmani.com'dur.

Kimliğime gelince; Müslümanım, dinimin değerlerini çok seviyorum, diğer tüm inanışlardaki ortak felsefeyi çoğunuz gibi görebiliyorum. Türk vatandaşıyım, Atatürk'e büyük minnet duyuyorum. Daima barıştan ve iyi iletişimden yanayım. Din, dil, ırk, vs. ayrımı yapmıyorum. Dünyaya görüntüde değil, gerçekten fayda sağlamış barış yanlısı devlet büyüğü, bilim adamı, yazar, sanatçı, çevreci ve iş olarak da olsa çevreyi bizim için yaşanır kılan temizlik görevlileri, öğretmenler … gibi hak edilmiş kazanç ile geçimini sağlayan tüm büyük insanlara çok saygı duyuyorum.

Hayattaki önceliğim ailem, sonraki önceliğim dünya insanlarına ayrım yapmadan katma değer sağlamak.

Kimseden asla para ya da maddi bir menfaat ile ilgili beklentim yok. Konferans konusu dışında kimseyi telefonla aramam. Benmerkezci bir görüşle ilgili fanatik söylemlerde bulunmaktan kaçınırım. Yazılı irtibat bilgisi dışında özel telefon, bilgi asla paylaşmam.

Kişisel gelişim ile 1998’de ilgilenmeye başladım, aldığım ve almakta olduğum eğitimler var. 2005 yılından bu yana da kurumsal firmalara ÜCRETSİZ  olarak "İnsan İlişkileri ve İletişim"  ile  "Kişisel Gelişime Giriş" konferansları veriyorum.

Hiçbir kurum, kuruluş ve kişiler ile ilgili bir bağlantım bulunMAmaktadır.

Önemli olduğuna inandığım bu çalışmayı lekelemek isteyen tüm kişi ve kurumları da kazançları nedeni ile “kendilerince” haklı buluyorum. Negatifliği, prensip olarak bu branşta oldukları için onlara yakıştıramıyorum. Kendilerine de bir sosyal proje önermek istiyorum. Belirli zaman dilimlerinde, belirli konuları içeren ücretsiz büyük konferanslar düzenleyerek topluma katkı sağlayabilirler ve aynı zamanda kendilerine güçlü bir PR çalışması yapabilirler.

Saygılarımla,