10. Kas, 2015

HAİN KONTENJANINDAN FAYDALANANLAR

Atatürk'ün vefatının 77.yıl anma törenleri yapıldı. Allah nur içinde yatırsın.

Atatürk'e ne kadar çok şey için borçlu olduğumuzu biliyoruz. Onun "Ulus Devleti" anlayışı ile kurmuş olduğu devlet çatısı altında ve kurtardığı topraklarında dil, din, ırk ayrımı olmaksızın "Türk Vatandaşlığı" ismi altında yaşıyoruz.

Samimiyetinden hiç de şüphe duymayacağımız şekilde bir ifade beyan edildi: "Ne bitmez borcunuz varmış, ödeyin de susun." dendi.

Bu ülke, bu topraklar var olduğu sürece ya da var olması tehlike altına girse dahi, son kan da akıncaya kadar minnetimiz, borcumuz bitmeyecektir.

Biz, savaş taraftarı değil, barış taraftarı bir milletin torunlarıyız. Osmanlı'nın en güçlü dönemlerine bakınız, eğer ırkçı olsa idik, ticarette, sanatta ve evliliklerde hiç yabancılar bu derecede kucaklanır mıydı? Dünyanın en mütevazi, en samimi, en hümanist yapısında sen de yaşıyorsun...

Ajanların kışkırtmaları ile Atatürk'ü dinsiz yaptınız. Sen biliyor musun, 7 yaşında Kuran-ı Kerim'i hatim etmiş, 8 yaşında hafız olmuş.

Diktatör dediniz, demokrasinin kucağına doğdunuz.

Sen, her kışkırtmanın altında ezilen, başkalarının aklıyla hareket eden hadsiz! Üzülme her toplumda ya da kalabalıkta acz içinde olan ve yalnız başkalarının beyni ile hareket edebilen, çabuk kandırılan, maşa olmaktan ileri gidemeyen ve asla söylenenin arkasını araştırma ihtiyacı bulunmayan okuma ve IQ yoksunu vardır! Daima hain kontenjanından yararlanarak, o ülkenin imkanlarını tepe tepe kullananlar mevcuttur.