17. Kas, 2015

G-20'NİN YARAMAZ ÇOCUĞU PUTİN!

G-20'NİN YARAMAZ ÇOCUĞU PUTİN!

G-20 Zirvesi yapıldı. 

Organizasyonun profesyonelliği medyaya yansıdı.

Konu teröre geldiğinde Obama "Amerikan halkını koruyacağı (!)" mesajını verirken, Müslüman toplulukların, "Çocuklarımızı nasıl bu aşırıcılığa kaptırmayız?.." konusunda kendilerini sorgulaması lazım, demiş. Müslüman maskesi altında kim bilir kimler var? İnanç kimliklerinin yüzde kaçı müslüman acaba? Ölen ya da yaralanan militanların üzerinden İngiliz, Alman vs. vatandaşı kimlikleri de oldukça fazla çıkıyor. Demek ki; müslümanlık, şaşılası derecede Avrupa'da da çok yaygın!..

Araçlarının çevrilmesi sırasında karı-kocayı durduran militan, onlara müslüman olup, olmadıklarını sormuş. İncilden birşeyler söylemişler, geç iznini almışlar. Eşi, nasıl böyle bir riske girdiğini sorduğunda kocası, ingilizceyi çok iyi konuşan ve kendilerini çeviren kişinin de Kuran'ı bilmediğinden emin olduğu hissi ile biliyormuş gibi yapmanın doğru olacağını düşündüğünü söylemiş...

Terörün hangi hareketi Müslümanlıkla örtüşüyor?  Hangi Müslüman ülke, bir terör örgütüne  bu kadar kaynak sağlayacak derecede zengin? Yok, aklınıza gelen o ülke tabiki de işin içinde değil. Onlar, batı ile silah sektörü ticari anlaşmaları vs.ler nedeni ile dokunmadan ve dokunulmadan yaşıyorlar.

G-20'ye katılan tüm liderler, terörü lanetlemişler! Hakikaten nedir şu uzaylılardan çektiğimiz? Hep onlar suçlu!

G-20'nin yaramaz çocuğu PUTİN! Herkes dostane pozlar veredursun, aynen bir çocuk edası ile herkesin kafasındaki şeyi dile getirerek, "Bazı G-20 ülkelerini, IŞİD’i finanse etmekle..." suçlamış. Ne de olsa adam müslüman olmuş, epeydir Kuran okuyormuş ve yalan söylememiş vesselam!..

Ans Press'e göre Çeçenistan'ın Rusya yanlısı Cumhurbaşkanı Kadirov da mikro blog sitesi Twitter üzerinden yayınladığı mesajla Putin'in 'kafirlere ve münafıklara karşı cihad ilan edeceğini' öne sürmüş. Bir başka habere göre de twitter hesabının ele geçirilmiş olması ve kasıtlı olarak bu şekilde yazılmasıymış!..

Ya o taraf, ya bu taraf, var az önce söylediğim uzaylılar ile bir ittifak!