7. Ara, 2015

DOĞANIN GENEL KANUNU: GÜÇLÜ, ZEKİ, STRATEJİK VE HIZLI OLAN HAYATTA KALIR.

 

Her millet, dünyanın neresine giderseniz gidin, kendi ırkını yüceltir. Bu doğanın kanunu gibidir. Kendi ırkını sevmek pek tabiidir ancak aynı bayrak altında, eşit şartlar ile yaşamayı, parçalanmamayı, ulus bilincinde olmayı önemsemeyenler, yok etmeye çalıştıkları ile birlikte yok olmaya mahkumdurlar.

Dünya giderek kutuplaşıyor. Bu bazen ırk, bazen bölge, bazen inanışlar, bazen çıkar birleşmesi şeklinde gerçekleşiyor. Zaman zaman dengeler de değişiyor. Ancak Avrupa İmparatorluğu, Ortadoğu'daki yapılanması ile birlikte Yeni Amerika İmparatorluğu, Rus İmparatorluğu, Çin İmparatorluğu karşısında Türki Cumhuriyetler'de de kuvvetli birlikteliğinin olması, içinde barındırdığı diğer tüm ırkları da kapsayarak varlığını sürdürmesi için çok önemli.

Türk Halkı saldırı değil savunmayı sever. Kucaklamayı, sahiplenmeyi sever. Bugün ayrımcılık yapıldığını iddia edenler, devletin en üst mercilerine baksınlar: Türk-Kürt ayrımı olmadığının bariz göstergesidir. Bugün yapılan, Türkiye Cumhuriyeti'ni yıpratmak isteyenlerin, halkları maşa olarak kullanması için uydurulmuş ayrımcılıktan başka birşey değildir. Çünkü dünya durmuyor, projeler yarışıyor!..

Detayların içinde boğulmayın, parçaları birleştirip, büyük tabloyu görmeye çalışın. Doğanın genel kanunu güçlü, zeki, stratejik ve hızlı olan hayatta kalır.