21. Ara, 2015

ESKİYİ UNUTTURMAYACAK,TÜRKİYE'Yİ GÜÇLENDİRECEK YENİ BİR KÜLTÜR YARATIN.

TARİH, TEKERRÜRDEN İBARET!..

Atatürk öngörüsü, cesareti, aklı, askeri deneyim ve disiplinleri, büyük bir lider, iyi motivasyoncu, strateji dehası oluşu, tarih bilgisi ile dünyanın Osmanlı'nın üzerindeki oyunlarını bozmuştu; ancak onların hayalleri hiçbir zaman yok olmadı, olmayacaktır da...

Türkiye'nin her anlamda uyanık ve güçlü olması gerekiyor. Anneler, iş size düşüyor! Ev her zaman tozlanır, altın günlerinde hep aynı klişe şeyler konuşulur... Azaltın rutin alışkanlıklarınızı, biraz da gelişmeye, okumaya ve çocuklarınızı, eşinizi geliştirmeye çalışın. Nasıl olsa ülke elden giderse o biriktirdiğiniz altınların da bir kıymeti kalmayacak. Evde sürekli oturup, klasik yarışma ve dizi programları atlamaksızın izlemek Türkiye'nin istediği değil, uyuşturulmuş beyinler, bizim zayıf olmamızı dileyen ülkelerin isteği!

Sosyal projeler yaratın. Doğru insanlardan destek alın. Sosyal proje adı altında kandırılmayın, başkalarının emellerine hizmet edenlerden olmayın.  

Bir kültür yaratın, eskiyi unutturmayacak, yeni bir kültür!..

Rusya ile aramız açıldı. İki ülkeye de büyük zarar verildi. Belki devamı da gelecek. Bu iki taraf da zarar gördüğüne göre "kim karlı çıktı?" ona bakmak lazım, dedi arkadaşım! Sonuna kadar katılıyorum. Rusya'nın zararı, ilişkilerinin bozulması özellikle de komşusu ile kimin yararınadır? TÜRKİYE'Yİ YANLIZLAŞTIRMA ÇABASI kimin yararınadır? 

Yaşamak oyun değil arkadaş 
Dünyaya gelmenin bir bedeli var.

Dost bildiklerin tükenmez arkadaş
Sevgi insanların hamurunda var.

Yaşamak dönme dolap gibidir
Onun da iniş ve çıkışları var.
Talihlidir hep çıkanlar arkadaş
Gerçek dost inenlerin yanında var.

Nefes almak değildir yaşamak
Düşünmek ve hissetmektir yaşamak.

Sen gülmeden geçen günlere acı
Dönme dolap iner çıkar arkadaş.

 

 Sürekli gelişim için, sizi geliştirecek kişi ve programları izlemeye devam edin...