29. Şub, 2016

KENDİNİZİ DEĞERLİ HİSSEDECEĞİNİZ İŞLER YAPIN...

 

 

Bu aralar kıyafetcinsel istismar ve tecavüz konuları aynı platforma taşınır olduYani kıyafete bağlı davranışla karşılaşma, karşı tarafa hak verildiği kanısı.

Sorun kıyafette değil, düşünce yapısında... Uzmanlara göre, evli olanlarda dahi eğitim düzeyi, uğraşların farklılığı ve sayısının fazlalığı arttıkça cinselliğin önemi o derecede düşüyor. Çünkü aklı oyalayacak, düşünecek, yorum yapacak ve bireyin kendisini göstermeye çalıştığı yani teknik dil ile BİREYİN KENDİSİNİ GERÇEKLEŞTİRMESİ denen ekstra çalışmalar, bireyin hayatındaki cinsellik ve buna bağlı düşünce zamanını düşürüyor. Birey karşısındakine bir meta olarak değil, konuşmasına, kültürüne, kendisinin bilmediği şeyleri öğrenmeye çalışma konusuna odaklanıyor.

Kim, neden çok fazla bahsediyorsa onun o konuya odaklanmış olduğu kesindir. Ben, kişisel gelişim diye bas bas bağırıyorum... Ben bu konuya odaklandım. Şiddet, kavga, iletişim hatalarından doğan sorunlar, dünyanın en zor şeyi başkalarının tanıdığı kadar hayatı olan çocukluğun zorluğu, ilgisiz ve sevgisiz aileler ve onların yetiştirdiği bir gelecek beni rahatsız ediyor çünkü... Eğer ben de hep cinsellik düşünsem, onunla ilgili sürekli yorumlar yapardım. Kişinin fikri neyse zikri odur. Fantazi kuranlar, bir aynaya bir de kurdukları kişiye bakarlar mı? Sanmıyorum! Zaten eşit şartlarda olsalar, adı fantazi olmaz. Elinde ciğerle aç kedilerin kafesine girilmez. Tok kedi, ciğere kafasını çevirir. Gözü ve fikri doymayana diyecek lafım yok çünkü o da bir uzmanlık konusu. Normal şartlardaki bireyler, kendilerini biraz daha renklendirmeliler, dünyada başka konuların da olduğunu keşfetmeliler.

Maslow'un ihtiyaçlar hiherarşisine bakarsanız, üst katmanlarda da insanlar için birşeyler var!..

 

Sürekli gelişim için sizi geliştirecek kişi ve programları izlemeye devam edin.

Saygılarımla, Fikuz