13. Şub, 2017

SEÇİMLERDE "EVET/HAYIR" KARARI KİŞİNİN KENDİ TASARRUFUNDAKİ ÖZGÜRLÜĞÜDÜR!YOKSA SEÇİM OLMAZDI.

Sevgili İrfan DEĞİRMENCİ, pekçok televizyon yüzüne göre birçok farklı kesimce sevilen, farklı görüşlerin zaman zaman kızmasına rağmen yine de takip ettiği bir değer!

Pekçok kişinin aksine  eğitim aldığı alanda çalışmayı seçmiş, bunda çok başarılı da olmuş, idealist, olgun, sevimli bir genç.

Gerçekten vatanını, milletini sevdiğini hissettiren, özellikle de sosyal psikolojiyi etkileyebilecek düzeyde sık sık "öfke kontrolü" konusunu da gündeme taşıyarak toplumsal farkındalık ve katma değer yaratan, kendisi de öfkeli yorumlarda bulunanlara ve farklı görüşlere verdiği tepkiler ve yumuşak geçişlerle izleyicilerine birebir canlı örnek teşkil eden bir yorumcu.

İşten, "tarafsızlık ilkesi"ne uymama gerekçesi ile ayırmalarına rağmen, yıllarca ekmeklerini yediği kuruma söz dahi söylemeyen örnek adam.

Atatürk'ün arkasına sığınıyor diyenler için "Neyi ve neleri önemsiyorsanız, ruhunuzda onu yaşar, her yere onu taşırsınız..." diyebilirim ancak. Herkesin, tüm dünyanın daima inandıkları bir liderin düşüncelerine sahip çıktığını gördük. Siz de biz de öyle değil miyiz? Liderler, dönemi geçmiş ve hakkın rahmetine kovuşmuş olmakla yok olmazlar. Onlar yaşayanlar için bir fikirdir, savunduğu doğrular için bir yol haritasıdır, kan pompasıdır, kalp atışıdır!

Görüşümüz ne olursa olsun, O'nun arkasına sığınıyor denilen Atatürk, hepimizin Atası! Çünkü bugünkü özgür ülkemizin mimarı. Duyulan sevgi çok mu? Masada kaybedilmiş toprakların sahada geri getirilmesi ile kurtuluşumuz kurtuluşu olan herkes için önemli!

Görüşümüz ne olursa olsun, Sevgili İrfan DEĞİRMENCİ, seni, programını, lisans eğitimin olması sebebi ile farklılığını ortaya koyduğun sunum tarzını, gülen yüzünü seviyoruz. Türkiye'nin sabah haberlerinde bu sabah buruktuk!

Olsun, "Taş, yerinde ağır"!

Saygılarımla,

Fikuz

 

"Sürekli gelişim için sizi geliştirebilecek kişi ve programları izlemeye devam edin."

 

SN. AYDIN DOĞAN İLE İLGİLİ YORUMLARI DA TAKİP EDİYORUM... SANDIK BAŞINDA KİŞİ YALNIZ. KİMİN NEYİ DESTEKLEDİĞİNİ KİMSE BİLEMEZ. SERVETİNİ KORUYAN TÜM İŞADAMLARI ASLINDA AYNI ZAMANDA ÇALIŞANLARININ DA İŞİNİN/EKMEĞİNİN KORUNMASINI SAĞLAMAKTADIR. BAZEN SAHNENİN ARKASI FARKLI OLABİLİR.

HİÇBİR KONU İLE BÖLÜNMENİN ÇİZGİSİNİ ARTTIRMAYALIM. ANCAK BİRLEŞMELER İLE BİR YERE GELEBİLİRİZ. BUNUN İÇİN DE ZIT KUTUPLARIN AYNI PLATFORMLARDA OLMASI, KİŞİSEL SINIRLAR İÇİNDE FİKİRLERİNİN NEDENLERİNİ PAYLAŞABİLİYOR OLMASI GEREKİR. BÖYLECE YANLIŞ YÖNLENDİRME KURBANI OLMAZSINIZ. SAYGILARIMLA, FİKUZ