24. Şub, 2017

TERÖR ÖRGÜTLERİ YAPILANMALARI İLE SONUÇTA "BENİM TOPRAKLARIMIN ÇOCUKLARI BİRBİRİNE KIRDIRILDI YA!"

 

İsmi ne olursa olsun tüm terör örgütleri yapılanmaları ile sonuçta benim topraklarımın çocukları kandırıldı ve benim topraklarımın çocukları birbirine kırdırıldı ya... daha acı ne olabilir?

Bu vatana sahip olmanın da bir bedeli var. Yıllar önce masada dünya güçlerine karşılık kaybedilenler, kanla sahada geri alındı. Senin atan aldı. Yaşlandığı için vaktinde, hep aynı şeyi anlatıyor diye dinlemediğin, belki de bakım evine terk ettiğin...

Vatandaş olarak tarihini ve dünya tarihini, ülkenin dünyadaki stratejik konumunu, diğer ülkelerin topraklarımızda bitmek tükenmek bilmeyen enerji, dini, tarihi emellerini vs. araştırmak ve bilmek zorundasın. Dahası senden sonraki kuşaklara da aktarmak zorundasın! Dil, din, ırk ayrımı olmadan insanı sevsin ancak kandırılacak düzeylerde de yaşamasın.

Araştırın, doğru kaynaklardan.
Konuşun, doğru insanlarla.
Yaşayın, vaktinizi doğru şeylere kullanarak.
Yaşatın, doğru yönde olarak ve yönlendirerek.

Unuttuğunuz bir şey: insanın bilinç düzeyinde yaşadığı ilk beş yıl ve son beş yılı da çıkartırsak maksimum yetmiş yıl. Sonrasında ölüyorsun. Dünyayı hamudunla yutsan da ölüyorsun, hayatı insan sevgisi, yaşam hakkı ve kalitesi ile geçirsen de ölüyorsun, yalnızca hayatı beslenme ve eğlenme sanarak suya sabuna karışmadan yaşasan da ölüyorsun.

At ölür meydan kalır, yiğit ölür şan kalır!

Ülkede sürekli "birilerinin sırtında taşıdığı insan" olmaktan sıkılmadınız mı?
Biraz da siz taşıyan olun.

Saygılarımla,


fikuz