21. Mar, 2016

ÜLKEMİZİ SEN KORU YARABBİ!

Sn. İsmail Ongan'a YALNIZ görsel paylaşımından dolayı teşekkür ederim. Diğer, toryum hakkındaki bilgiler internet kaynaklıdır.
Saygılarımla, Fikuz

VE BOĞAZI İNANILMAZ BİR ELEMENTLE TORYUM İLE DOLU OLAN...

Boğazdan alınan yalılar, periyodik cetvelde gizlenen element ve izotoplar, yabancılara verilen marmaraya ait projeler, con isminde açılamayan klasörler, Mondros cumhuriyeti basınında çıkan haberler ve Boğaziçi üniversitesindeki isimsiz anıt neye işaret bunlar hiç düşündünüz mü ?

Contorium Nedir ?

Contorium atom numarası 90 kütle numarası 367,4 olan sadece İstanbul boğazının diplerinde bulunan faydalı radyosyon yayan son yıllarda enerji üretiminde nükleer silahlarda özellikle roket yakıtlarında hat safhada faydalanan ABD, AB, bilimum asya ülkeri,antartika,Avustralya ve yeni Zelanda’nın peşinde olan sadece honduras basınında hakkında yüzlerce haber yapılan ve Türkçesi dönergeçli energeç olan araştırması yasaklanmış bir mineraldir.

Bilgisayarınızda con isminde klasör bile açamazsınız. Her şey bu kadar açıkken araştırılması dış mihraklarca engellenmektedir.

Contorium Nasıl Çalışır ?

Contoriu 367,4 kütle numarasına sahiptir. Küsuratlı kütle numarası olmasının sebebi çekirdeğinin çatlak olmasıdır.Ve bu sebeple çekirdeği ayrıştıracak hiçbir işleme, nükleer santrale gerek olmadan etrafa radyoaktif enerji yayar. Süper Nato Topografik Araştırma Kurumunun yaptığı incelemelerde Contorium’un anti radyasyon olarak kullanabileceği görülmüştür. Elektrik devrelerine sürüldüğünde bilgisayarın fişe takılmadan yıllarca çalışabilmesini sağlar. Bunun dışında nükleer santrallerin duvarlarını boyamak için kullanılan boylara katıldığında nükleer sızıntı olmasını engeller. Çünkü 1/x ışını saçar. Ve zararlı radyoaktif x ışınları ile çarpışıp etrafı nötrler.
1/x çarpı X = 1(nötr)
Bu maddenin saatte,cep telefonunda veya herhangi bir elektrik devresinde kullanılırsa her türlü zararlı radyasyona kalkan görevi sağlar. Tüm faydalarına rağmen yenmesi durumunda mutasyonlara sebep olur.
contoriummucizesi

İstanbul boğazlarının diplerinde bulunan Contorium’dan yiyen balıklar şu anda Kurtuluş Atom Müzesinde sergilenmektedir.
Her maden bulunduğu toprağın görüntüsünü şekillendirir. Örneğin dibinde bakır bulunan toprağın üzerinde bakıra özel bir bitki örtüsü gelişir. Eski çağlarda insanlar madenlerin yerini bu şekilde tespit etmekteydi.
Sadece İstanbul boğazında bulunan mineral nedir ? Contorium
Peki sadece İstanbul boğazında çıkan ağaç nedir ? Erguvan
İkisinin de aynı renkte olması sizce tesadüf müdür ? Contorium’un bulunduğu noktalarda çıkan erguvan ağaçların sebepli dış güçlerin Contorium’un yerini bulması için hiçbir şey yapmasına gerek yoktur.

En zengin Contorium yatakları Rumeli hisarı bölgesinde ve Boğaziçi Üniversitesi Güney Kampüsü’nün diplerinde bulunmaktadır. Çıkarılmayan Contorium’u simgelemek amacıyla üstü boş şekilde güney kampüse dikilen meçhul Contorium anıtı öğrencileri ibretle titretmektedir.

İlk olarak Dimitri Mendeleyev tarafından bulunan Contorium Rusya’nın sıcak denizlere inme politikasının temelini oluşturur. Babası Sibirya Türklerinden olan Dimitri Mendeleyev periyodik cetvelde 90 numaralı yeri boş bırakması için baskı görmüştür. Ancak o günümüzde sebebi anlaşılabilen bir cinlikle oraya thorium yerleştirip onunda atom numarası 90 ileride bu elementle ilgili araştırma yapabilmesi için geleceğe ışık tutmuştur.



Peki nasıl ? Thorium atom numarası 90 atom ağırlığı 232 olan radyoaktif bir elementtir. Türkiye’de Manisa Göndes’de çıkartılır. Şimdi Türkiye haritasını periyodik cetvel gibi düşünün. Manisa Gördes’ten kuzeye 367 km, yani Contorium’un kütle numarası kadar gidince nereye gidiyoruz ? Cevap bellidir İstanbul Boğazı !!!

Periyodik cetvelde de aynı gurup içerisinde kuzey yönüne gidilince kimyasal özellikler değişmez. Peki daha sonraları Contorium’a sahip olma yarışında Rusya’ya saldıran kimdir ?

Türkiye’ye + 90 telefon kodu neden verildi?

Tüm bu olaylardan sonra Türkiye’yi işaretlemek için Türkiye’ye uluslar arası telefon kodu olarak 90 numara, yani Contorium’un atom numarası verilmiştir. Tam o tarihlerde Milli Eğitimimizi düzenlemek isteyen Amerikalılar müfredatımıza aynı atom numarasına sahip iki ayrı element olamayacağı söyleyerek Contorium’un önünü kesmişlerdir.

con klasörü yapmakTürkiye’de Contorium’un adı ilk olarak 1993 yılında geçmiştir. Konu ile ilgili açıklama yapmak isteyen bilim dünyasından insanlar susturulmuş ve o sene boğaz yalılarına yabancı bankalarla arap şeyhleri normalin üstünde bir ilgi göstermiştir. Bir sene sonra çıkan Windows 95 işletim sisteminde con ismi klasör olarak açılamadığı gibi Contorium’un izotopları olan COM1 ve COM2 de isim olarak açılamamaktadır.

Yaklaşık 6 yıl sonra Türkiye’ye yaklaşmak adına Irak’a saldıracağı söylenen Amerika,nın planlarını gören Bill Gates vicdan azabına dayanamamış con isminde klasör açılması için kurmaylarına emir vermiştir. Peki bu emirden birkaç gün sonra ne olmuştur ? Con isminde klasör açılabilmesi için yapılan çalışmalar sırasında Microsoft merkezi alınmıştır.

contorium elementSadece İstanbul Boğazı ve Haliç’te bulunan bu minerali ele geçirmek için Haliç’i temizleme bahanesi sunan yabancılar şimdilerde boğazdan yalı satın almaktadırlar. Satın alınan yalılara hiçbir Türk’ün girememesi ve bu yalılarda tuhaf araştırmaların yapılması sizce tesadüf müdür? Marmaray projesinin Türk’lere verilmemesi de mi bir tesadüftür? Boğazın yüzlerce metre altında ne araştırması yapılmaktadır ? Bilindiği gibi İstanbul’a 3.köprü yapılacak, bu köprünün İstanbul’un kuzeyinden geçmesi planlanıyor. İstanbul’un kuzeyinde zengin Contorium yatakları var. Brüksel uluslar arası köprü yapım kanunun B bendinin 23.maddesine göre köprü yapım sırasında temelden çıkan toprak ve madenler köprü yapan şirketin olacaktır. Bu şirket çıkanları çöpe de atabilir başka yerlerde de kullanabilir. Ne yazık ki köprüyü Japonlar’ın yapacağı söyleniyor.

Madenlerimize kanunen sahip olmalarını engellemek için tek şey köprü yapım anlaşmasını iptal edip bu iznin Türk bir şirkete verilmesidir.

Bu içerik tamamen video kapsamında hazırlanmıştır. Contorium haber ve videoları çok sık tartışıldığı için paylaşmak istedim. Bazı web sitelerinde Boğaziçi Üniversitesi Kimya bölümünde okuyan bir öğrencinin bir çok olayı birleştirerek bir video oluşturmasıyla yayıldığı şeklinde. Contorium bilmecesi gizliliğini koruyor, doğru bir tespit mi yoksa asparagas haber mi merak konusu.